Vita tänder – Något att sträva efter

Trenden växer
Vita tänder är snyggt, ger dig ett gott självförtroende, du blir mer attraktiv och din vardag blir lite enklare. Med rätt tips kan du behålla dina tänder vita.

I Sverige har det blivit allt vanligare att man lägger pengar på tandblekning för ett vitare leende, det är numera inte bara kändisar som har det där perfekta leendet. Den växande trenden har gång på gång bekräftats av olika tandläkare. Tidigare har den yngre skaran mellan 20-30 år varit de största kunderna. På senare år har antalet äldre patienter ökat.

 

Behandlingar
Idag finns många olika behandlingar för tandblekning. Man kan gå till tandläkaren och betala dyra pengar för sin tandblekning eller så kan man välja ett billigare alternativ (gör det själv blekning). Väljer du en gör det själv blekning kan priset vara så lågt som några hundralappar istället för tusentals kronor. Att tänka på är att följa instruktionerna för hur blekningen ska gå till väldigt noga för att undvika tex ilningar.

 

Vitare tänder
Vita tänder har såklart inga hälsomässiga fördelas men det kan ha stor effekt på ditt självförtroende. Det kan göra att du känner dig bekvämare i sociala situationer, ditt självförtroende ökar och du anses vara mer attraktiv enligt ett flertal undersökningar.