Netflix – Få ut det allt av ditt Netflix, gömda menyer, bättre kvalitet och större utbud

I den här artikeln kommer vi visa dig hur du får ut mer av ditt Netflix.

Mediahint & Hola

Mediahint låser upp blockerade delar av internet. Du kanske har sett när du surfar på youtube att ”det här klippet kan inte visas i ditt land”. Aktiverar du media hint så kommer du kunna se klippet. Använd Mediahint med Netflix och få direkt tillgång till filmer och serier som det svenska Netflix inte har. Du kan använda mediahint direkt i din webbläsare som ett plugin.

Det finns inget värre än att veta att du kan inte titta Made in Chelsea på Netflix eftersom du inte bor i Storbritannien Lyckligtvis Hola, ett Google Chrome plugin gör att du kan streama titlar endast tillgängligt i vissa regionala versioner av Netflix. När du laddar ner det här Chrome pluginet gratis kan du välja vilket land du vill strema Netflix ifrån. Resor utomlands har aldrig varit enklare.

Titta på filmer och serier i HD

Många Netflix användare är inte medvetna om att HD kvalitet redan finns genom sina abonnemang. För att ställa in ditt konto för HD ska du utföra följande steg enligt Netflix:

1. Navigate to Your Account.
2. Select Playback settings.
3. Under Data Usage, click High.
4. Click the Save button.

Kom ihåg att streaming i HD använder upp en hel del data om du kikar i mobilen, använd wifi.

Visa en dold meny för buffring

Det största i-landsproblemet, det blir inte värre än buffring, men nu finns det något du kan göra åt det. Netflix har en hemlig meny som du kan komma åt medan du tittar på video för att skära ned på buffring under uppspelning. För att komma åt menyn, utför följande åtgärd: Shift + Alt + vänsterklick (Skift + Alt + klicka på en Mac).

Därefter väljer du steam manager och ställer manuellt in matchningen för uppspelningen med bufferthastigheten. Detta bör skära ner på de buffrandet.

Tillägg som gör Netflix ännu bättre

Använda InstantWatcher.com är ett användarvänligt sätt att navigera Netflix, så att du kan granska titlar, kolla in betyg och anslutas direkt till den video du vill titta på genom att klicka på den. Det finns också en hel del olika Chrome plugins såsom Netflix Enhancer, vilket kan låta dig få ut mer av din streaming genom att visa trailers och betyg.

Ta bort historiken av visningar

Om du har varit för lat för att göra olika profiler för dig och din rumskompis på Netflix finns en ständig rädsla för att han eller hon kommer att snubbla på din visningshistorik och slutligen vet du är besatt av dokusåpan Bridalplasty. Men du behöver inte oroa dig längre eftersom det är super lätt att ta bort titlar från din visningshistorik. Gå till ”Ditt konto”, gå till ”Visa aktivitet” och sedan trycker på ”X” bredvid varje titel som du vill magiskt försvinna. Smurfarna 2, någon?

Trailers

Recensioner är aldrig tillräckligt för att få mig att vilja titta på en film eller show – Jag gillar att titta på trailers. Om du känner på samma sätt, hämta Chrome pluginet Netflix Trailer Adder Button. Det lägger en knapp som låter dig titta på trailers för alla val på Netflix.

Populärast på netflix

Pluginer kommer att ge dig en lista med titlar som varit mest populära under de senaste 24 timmarna på Netflix. Det gör det enkelt för dig att välja något nytt att se på, för det alla andra kollar på måste ju vara bra? Pluginet heter Popular on Netflix.