Attraktiva priser för ett hus i Hofors – Bo i en lyxvilla för ca miljonen

Hofors har länge haft väldigt attraktiva priser på fräscha hus. I Hofors kan du köpa ett lyxigt, nyrustat hus för ca 1 miljon kronor. Det har fått övriga Sverige att lyfta på ögonbrynen och antalet nyinflyttade i Hofors från Stockholmsområdet har ökat de senaste åren. Inte bara priset lockar storstadsborna, den vackra naturen, sjöarna och lugnet är det många söker.

För den som gillar sjön och fiske så finns ett flertal sjöar i och runtom Hofors med vackra vyer.

Hofors sjöar

 

Avstånd och aktiviteter i Hofors

Hofors har ett stort utbud av aktiviteter för både unga och äldre. Allt från hockey, innebandy, bergsklättring, vattenskidor, bowling, boule, skidor och mycket annat. Hoforssidan har listat ett flertal aktiviteter i Hofors och det är långt ifrån allt som finns.

Hofors ligger ca 25 minuter från Sandviken, 30 minuter från Falun och ca 40 minuter från Gävle/Valbo köpcentrum där det flesta större kedjor håller till (Media markt, Elgiganten, XXL etc.) Så avståndet från bra shopping är inte alls långt. Det finns såklart en del att handla i Hofors också men inte några av de större kedjorna. Det finns del ändå: Audio video, Sportringen, Karl-hedin bygghandel, Plåtgrossisten, konditorier, mataffärer och mycket annat. Internethandeln ökar ju en ”del” så en hemleverans på något specifikt är endast en/ett par dagar bort.

Attraktiva områden att bo på i Hofors

Enligt stickprovsundersökningar har vi listat de 3 mest attraktiva områdena att bo på i Hofors med det mest attraktiva som nummer 1.

  • 1. Robertsholm
  • 2. Silverdalen
  • 3. Bönhusberget

Robertsholm har nära till flera sjöar med bra fiske och badvatten. Det gångavstånd till dagiset och tågstationen och skogen finns nära för den som gillar naturen, att plocka svamp, blåbär och lingon. Gräddhyllan i Hofors. Ca 2 km till centrum.

Silverdalen är ett lite större villaområde med ca 1,5 km till Centrum.

Bönhusberget har ca 1 km till centrum, nära till dagis och skola.

 

Spana in de hus som finns till salu på hemnet för att se vilket lyx man kan få för lite pengar.