Takplåt hemleverans – Vi levererar över hela Sverige

Är du i behov av ett nytt tak? Då ska du kika in hos oss. Vi levererar kvalitetstak över hela Sverige till både privatpersoner och företag. Handla snabbt och enkelt via vår e-handel och få din order hemlevererad. Passar inte hemleverans så går det också bra att hämta på närmaste terminal med släpvagn.

Handla online

Skicka in en förfrågan på vår hemsida så beräknar vi materialåtgången till ditt tak med minsta möjliga spill. Du kanske redan vet vad du behöver? Gå i så fall vidare till vår butiksdel på hemsidan och lägg produkterna du behöver i varukorgen och välj leveransalternativ och betalningsalternativ. Hos oss är du endast några klick från att dina produkter levereras. Snabbt, smidigt och tryggt!

Takplåt hemleverans

 

Hemleverans av tak

Kvalitetsplåt av svenskt stål tillverkat i Sverige

Vi har endast kvalitetsplåt från marknadsledande leverantörer. Stålet kommer ifrån SSAB och håller väldigt hög kvalitet. Kulörerna på våra profiler har långa garantier så att du kan känna dig trygg i många, många år framöver. Skicka in en förfrågan redan idag så har du svar inom 24 timmar med en offert.

Gratis offert

Plåtgrossisten.se

Plåtgrossisten är från start ett familjeföretag som nu drivs i tredje generationen. Tidigare var bolaget Bröderna Norling i Hofors AB men har senare omskapats för att vara mer anpassat för det vi gör idag. Vi levererar kompletta tak med hemleverans över hela Sverige. Det tidigare bolaget Bröderna Norling var mer ett traditionellt plåtslageri. Nu inriktar vi oss främst på att vara en leverantör av kvalitetstak till både företag och privatpersoner.

Jesper Norling Hofors
Jesper Norling

Philip Norling Hofors
Philip Norling