persika hallonpaj

Denna paj är väldigt enkel och good,såklart.
 
Smuldegen:
375 g mjöl ( bra att ha en våg hemma )
150 g socker
2 tsk vaniljsocker
250 g osaltat smör ( smält eller rumsvarm )
 
Några msk hallonsylt
1 burk persikor i sockerlag ( 820 g ) Halvor,inte hela.
150 g frysta hallon ( går bra med färska också ) 
 
 
Häll upp persikorna i durkslag så all vätska rinner av. Smält smöret.
Blanda mjöl,socker, vaniljsocker och smöret. Mixa allt med elvisp(,använd spiralen som är till bröd) till smulor.
Dela smuldegen på hälften och platta ut den i en form på ca 20×30 cm som ni har smörjt med smör innan. Låt resterande smuldegen vila i kylen.
Bre på hallonsylten på smuldegen och fördela persikohalvorna som ni delat på hälften. Det kanske inte går åt alla persikor. Lägg på hallonen och strö över resten av smuldegen som vilat.
Grädda på 200 grader ca 30 min. Låt svalna helt innan den skärs i rutor.