Parajumpers och stödja föreningen Heidelberg projekt

Parajumpers är ett mycket populärt märke baserat i staden Segusino att tack vare det grundläggande arbetet i bröderna Paulon, står idag som en av de mest kända namnen inom ytterkläder.

Födelsen av märket Parajumpers

Parajumpers är ett innovativt projekt som föddes med idén om Ape & Partners i samarbete med Massimo Rossetti, två av de ledande namnen inom internationell design. Allt kommer i en bar i Anchorage, Alaska, när Massimo Rossetti träffade en ledamot från den 210th Rescue skvadronen. Det är en av de viktigaste organ som är specialiserade på räddning extrem, redo att ingripa i alla delar av världen och när som helst: kallas PJs – förkortning som betyder Parajumpers och deras medlemmar besitter en av de bästa utbildningen i världen och använda de förvärvade kunskaper för att rädda liv på allvar hotade. Alla varor Parajumpers måste återspegla denna filosofi och vara lätt att anpassa till varje plats, klimat och villkor genomförs huvudsakligen i Nylon, en av de mest beständiga material, utrustad med ett vattentätt foder som lätt kan avlägsnas och ett lock med en intilliggande varm päls gräns. På den del som motsvarar halsen ligger hakförslutning identiska med dem som används i fallskärmshoppning, medan på framsidan är insatt i en ficka som innehåller tre andra, vilket garanterar en perfekt och säker stängning, i vilken det är kan lagra i alla lugna sina tillhörigheter.

Parajumpers och organisation Heidelberg Project

Heidelberg Project är en ideell organisation som grundades på gatorna i Detroit, som har förbundit sig att främja konsten som en lösning för att återställa staden. Idén kommer från Tyree Guyton som samlar några av de artister som börjar att skapa verk med avfall som finns i ruinerna av gamla övergivna byggnader, skapa en riktig friluftsmuseum mitt i staden. Parajumpers år stöder detta projekt och skapat en samling fotografier fotografier tagna strax innanför Heidelberg Street, där projektet kom till liv.


För mer information om projekten och de senaste nyheterna från Parajumpers besök den officiella kanalen denna Youtube .