Parajumpers, en underskrift av kläder som har gjort dess sociala kanaler en referenspunkt

Just nu, sociala nätverk är en viktig förutsättning för varje individ eller företag som verkar på den globala marknaden. Parajumpers, ett globalt erkänt varumärke stöder sin image inom nätverket med hjälp av dess officiella sociala kanaler.

De officiella kanaler Parajumpers

Parajumpers erbjuder sin närvaro på nätet genom olika sociala portaler som är kopplade till den officiella hemsidan. Parajumpers.it är faktiskt den viktigaste portalen och referens av varumärket. Inom den platsen kan du visa samlingarna som, söka butiker som har tillstånd att sälja och det avsnitt som refererar till nyheter relaterade till en värld av varumärket. För att du inte missar några nyheter, Parajumpers webbplats erbjuder också ett nyhetsbrev tjänst, där komma in omedelbart medveten om några meddelanden eller erbjudanden. De officiella sociala kanaler, representerar andra kanaler att hitta information, tips och förskott. Inom alla officiella portaler, företaget regelbundet postar nytt innehåll med anknytning till världen av märket baserat i Segusino.

Utvecklingen av Parajumpers

Parajumpers för närvarande spelar en viktig roll i panorama av kläder med särskild benägenhet inom ytterkläder. Samlingarna ser förverkligandet av cheferna för hög design med en påminnelse till en värld av fallskärmshoppning, nu kännetecken för varumärket. De delar är främst slutet av halsen – genom kroken på den typiska uppdelningen av fallskärmsjägare – och framfickan där du kan lagra objekt som iPod, telefoner och GPS.

 

Mer information om Parajumpers besöka den officiella Facebook-profil.