5 Läskigaste spökfotona som ger dig rysningar

Det spelar ingen roll om du inte tror på spöken eller inte de här 10 läskiga fotona kommer ändå hålla dig uppe på natten.

 

Spölselfie

En mamma kommer hem utmattad från arbetet och ger sin son hennes telefon för att spela på. När det var dags att gå till sängs, fann hon sin son sovande i hennes sovrum med sin mobiltelefon bredvid honom. Hon plockade upp sin mobiltelefon och märkte att någon eller något hade tagit en selfie när den lille pojken sov. Kvinnan säger att hon är en ensamstående mor och att ingen annan var i huset förutom hon själv och hennes lille pojke.
seilfie

Giftemål selfie

Tänk dig att en selfie på den lyckligaste dagen i ditt liv med din nya hustru eller make. Du kan inte vänta med att dela nyheten och visa dina Facebook-vänner den söta selfie som du tog av..Tre av er? Detta är exakt vad som hände med Christina och Kevin.
gifteselfie

Snapchat selfie

Det var bara en vanlig tjejkväll för Victoria och Kayley som var ute för att dricka och ha kul. De märkte inte en glad (berusad?) dam i viktorianska kläder bakom dem när de laddade upp bilden på snapchat förrän senare.
photocrasher

Jägarna

Ett populärt sätt för jägare är att filma deras jaktmarker för att avgöra när rådjur eller annat vilt finns på platsen. Med hjälp av rörelsedetektorer sätts kameran igång.
jaktkamera

Snapchat igen?

Är snapchat de nya Ghost Hunters? Det ser så ut när den här figuren dyker upp på 14-åriga Sinead´s snapchat selfie.
snapchatghost

Ett par udda kängor

En liten flicka blir fotad vid stranden och när hennes mamma kommer hem ser hon förskräckt hur det finns ett par stövlar i bakgrunden av flickan.

boots2