Bröllopsfotografering i hela landet

Bifogar en text som skrevs om mig för några år sedan…

Bröllop är alltid något extra speciellt. Att fotografera bröllop gör en delaktig, och man smittas av den härliga känslan och tillställningen, gång och gång igen.

Det finns många bra bröllopsfotografer och det är inte alltid det lättaste att hitta den rätta. Det är många saker som ska stämma in. Vilken typ av bilder tar fotografen. Är det bilder som passar brudparets stil. Vilken personlighet har fotografen, är det bra kemi när man träffas. Om inte är det kanske inte rätt fotograf ni har träffat.

Oftast vet inte brudparet vilka typer av bilder dom vill ha. Utan kollar på fotografers bilder och ser därigenom vad dom har för stil och ber om att få något liknande.

Det är stor skillnad vilken tid på dygnet man fotograferar för att veta hur ljuset faller, även årstider och väder spelar såklart stor roll. En viss bildstil passar inte alla väder och omständigheter, så ibland får man vara flexibel.

En duktig fotograf ska kunna klara av att fotografera i olika miljöer med olika förutsättningar. Hittar man en fotograf som man tycker tar bra bilder, men som kanske inte är riktigt ens stil så kan man alltid fråga och be om en provfotografering. Om fotografen är duktig så kan han säkert få fram det önskvärda resultatet åt det kommande brudparet.

Fotograf Linus Eriksson är en Bröllopsfotograf som utgår ifrån Helsingborg. Han har bra lokalkännedom i Skåne och är van vid att fotografera i Städer som Helsingborg, Malmö, Lund, Ängelholm, Höganäs, Landskrona, Hässleholm, Trelleborg, Ystad, Båstad och Österlen.

Linus fotograferar även uppåt i landet och tar sig an fotograferingar i Halmstad, Varberg, Falkenberg & Göteborg.

Bor man i annan del av landet eller planerar att åka iväg och gifta sig utomlands så går det också att lösa. Som fotograf gillar Linus helheten i sina bilder, vilket gör att han är nästan lika mycket mån om bakgrunden som själva brudparet när han tar sina bilder.

Dom säger att bilder säger mer än 1000 ord. Gå gärna in och besök hans hemsida

www.linuseriksson.eu Där finner du allt från bröllopsbilder till makrobilder, sportbilder, porträtt och vackra landskapsbilder i olika miljöer.