Gratis marknadsföring av ditt företag

Helt gratis marknadsföring

Efter en snabb registrering som tar ca 1 minut har du tillgång till våra tjänster. Publicera artiklar om ditt företag och dina produkter, delta i forumdiskussioner och/eller lista din hemsida i vårt hemsidearkiv. Genom att synas på vår sida kommer du nå flera tusen läsare och ditt företag får helt enkelt gratis marknadsföring.

Vad tjänar vi på det?

Vi vill att Företagstidningen ska växa och bli större, starkare och bättre. Genom att fler besöker sidan så når vi ut till fler personer. Det gynnar alla medlemmar och oss själva när vi marknadsför våra egna företag. På vår hemsida finns ett fåtal annonser, det för att få in pengar till driften av hemsidan då det kostar en del att driva.

Skriva artikel

Artikeln som publiceras ska innehålla minst 350 ord/länk. Vill du ha två länkar i samma artikel så är det 700 ord som gäller. Din artikel ska publiceras med en bild som du äger rättigheterna till.
Sprid din artikel i sociala medier och bloggar för att få bättre effekt och synligheten. Din artikel rankas högre i sökmotorerna och får fler besök.

Regler för artikelpublicering:

  • Unika text.
  • Svenska länkar.
  • Svenska texter.
  • Minst 350 ord.
  • Artikeln ska ha ett värde för läsaren.

Är det helt gratis?

Det är helt gratis att bli medlem och använda våra tjänster. Vi har ett par premiumtjänster där vi hjälper dig att skriva artiklar för att hjälpa till med marknadsföringen av ditt företag. Det är helt valfritt att köpa en premiumtjänst och ingenting som du behöver om du skriver artiklarna själv.