Oneplus two – En smartphone att räkna med

Smartphone nykomling OnePlus har en ny telefon på gång, som är benämnd OnePlus Two. Den första versionen från OnePlus hade riktigt bra specifikationer till ett lågt pris, en väldigt prisvärd telefon helt enkelt. OnePlus Two beräknas också ha avancerade specifikationer och samtidigt hålla priset lågt. Den första versionen jämfördes med en Galaxy S4 och de låg hack i häl på varandra i en benchmark.

Den största attraktionen med OnePlus var sitt otroligt låga pris för high-end hårdvara. Det kinesiska företaget sålde sina telefon så billigt att de knappt gjort någon vinst från försäljningen.

OnePlus VD Pete Lau berättade att telefonen kommer att använda Qualcomm Snapdragon 810 processor, precis som LG G Flex2 och HTC One M9. Andra specifikationer avslöjas av Coolicool – Telefonen kommer att ha en 5,5-tums skärm med 2560 x 1440 pixlar, 32 GB lagringsutrymme, ett 3300mAh batteri, samt 16 och 5-megapixel kameror.

oneplustwoconcept

Den första OnePlus smartphonen kör CyanogenMod:s egna ROM som bygger på Android och många förväntar sig att det ska finnas på OnePlus TWo också.

Läs mer om telefonen