Skolskrapet – Tjäna pengar till klassen

Varför Skolskrapet

Ska ni åka på klassresa eller göra något annat kul tillsammans? Oavsett vad ni ska göra behövs det pengar.

Vi kan stolt säga, att med Skolskrapet tjänar ni mest på enklaste sätt!

Skolskrapet är det nya när det gäller att tjäna pengar till klassen . Med 60 % förtjänst är det dubbelt så mycket pengar till klassen jämfört med att sälja kläder, delikatesser och traditionella produkter.

Med Skolskrapet tjänar ni rejält med pengar på ett roligt, effektivt och enkelt sätt.

Skolskrapet ger klassen maximal intjäning med minimal ansträngning.

Skolskrapet är enkelt att förstå, både för eleverna som samlar in pengar och för kunderna som skrapar och ger pengar.

Ingen produktkännedom eller övriga kunskaper krävs för att lyckas. Kunden skrapar en eller flera rutor för att få fram ett belopp som skall betalas. Som tack får kunden attraktiva online rabatter.

Små belopp som insats och attraktiva erbjudanden och rabatter gör Skolskrapet mycket lättsålt. Med Skolskrapet har ni ingen produkthantering och slipper eventuellt krångel som lätt uppstår vid försäljning av fysiska produkter.

Skolskrapet är ett billigt sätt för kunder och supporters att stödja er. I och med de låga beloppen som varierar mellan 10 kr -25 kr så kommer ni märka att ni så gott som alltid får ”JA tack” istället för ”NEJ tack” Detta ger energi och när ni är färdiga kommer ni att ha samlat in mer pengar till klassen än vad ni först trott och nå era mål!

Hela 60 % i vinst till klassen. Inget annat alternativ ger så mycket pengar till klassen som Skolskrapet.

Skolskrapet är helt riskfritt för klassen. Klassen får våra folders levererade utan kostnad och först efter att ni samlat in alla pengar så gör vi en rapport. Alla oskrapade folders har 100 % fri returrätt och kan returneras utan någon som helst kostnad

Börja tjäna pengar med Skolskrapet

Eleven ber vänner, familj och grannar etc. att skrapa en eller flera rutor. Beloppen som kan skrapas fram är 10, 15, 20 eller 25: – per ruta.

Personen som skrapat ger det totala beloppet som skrapats fram till eleven.

Som TACK ger eleven ett rabattblad per skrap med våra fina erbjudanden till personen. När ni fått alla 25 rutor skrapade har ni fått ihop 500 kr och ni behåller hela 300 kr.

Så här lyckas ni

Vi på Skolskrapet har tagit fram några tips till er för att ni ska kunna maximera er intjäning!

  • Sätt upp ett tydligt mål tillsammans. Vad ni ska göra med pengarna och hur många Skolskrapet folders måste var och en få skrapat för att ni ska nå hela vägen
  • Fundera ut 10-12 personer som du ska kontakta. Detta är ett snittantal som behövs för att komplettera en Skolskrapets skrapfolder.
  • Säg tydligt var du kommer från och vad pengarna skall användas till.
    Exempel: ”Hej jag heter Anna och går i klass 7A på Fridhemsskolan. Vi samlar in pengar så att vi kan åka på klassresa till sommaren. Vill ni skrapa några rutor och som tack få rabattkuponger”?
  • Våga fråga! Ni känner fler än vad ni tror och många vill stödja er på vägen mot ert mål!
  • Använd sociala medier! Skriv på din Facebook sida, på Instagram eller i din blogg om att ni använder Skolskrapet för att tjäna pengar. Länka till vår hemsida www.skolskrapet.se
  • Fråga på mamma och pappas jobb om inte deras kollegor vill skrapa och nyttja unika erbjudanden och rabatter! Be dem att ta med sig skrapfoldern till jobbet en dag.
  • HA KUL! Viktigast av allt är att ni som klass eller skola ska ha roligt och uppfylla Era mål!