Testa hörapparater hos Eartech

Eartech hörselkliniker är specialiserade på hörapparater, hörselskydd, hörseltekniska hjälpmedel och olika audionomtjänster. Utvecklingen inom hörselområdet har gått snabbt framåt de senaste åren. Idag är hörapparater oerhört små och vissa sitter långt inne i hörselgången. Många använder liknelsen med kontaktlinser för att beskriva utvecklingen. Numera kan man välja hörselhjälpmedel som inte syns. De kan dessutom smidigt och enkelt kopplas till annan elektronik som du använder i din vardag som smartphones, läsplattor, datorer och TV.

På Eartech är vi specialiserade på designade hörapparater som innehåller den absolut senaste digitala tekniken. Dessa provas ut efter den hörselnedsättning som du har och förstärker i de frekvenser du hör dåligt. Med den nya tekniken kan du i mycket större omfattning styra dina hjälpmedel med appar som du har i din telefon. Med dessa appar kan du höja och sänka ljudet, byta program och i vissa fall även kontakta din audionom. Via apparna så kan dina hörapparater ställas om på distans. Även ändringar kan göras på distans och du kan ladda ner dessa direkt i din hörapparat. Detta underlättar väldigt mycket om du är på resande fot eller har svårt att ta dig till din hörselmottagning.

Man kan idag också koppla små multimediaboxar, kallas för connectors, till din TV eller ljudsystem hemma och då får du ljudet direkt i dina hörapparater som här fungerar som trådlösa headset. Detta fungerar också på distans och du kan sitta upp till 15 meter bort från ljudkällan och det fungerar ändå. Ljudet har stereokvalitet och övriga i rummet kan lyssna på vanlig volym medan du får ljudet förstärkt.

Hos oss på Eartech kan du utan kostnad boka tid och göra ett hörseltest och få råd av en legitimerad audionom. Efter att du gjort hörseltestet så vet man hur du hör och man kan också ge råd om vad du skulle kunna göra för att höra bättre. Här tar man hänsyn till din livssituation, hur du lever, om du arbetar och vilka önskemål du har. Våra mottagningar är också auktoriserade av Stockholms läns landsting vilket innebär att du har rätt till de subventioner landstinget har. Bor du inte i Stockholm kan du söka dig till oss som privatpatient.

Välkommen till Eartech Hörselkliniker – Livet är värt att höra!