Trädgård och Fastighets skötsel.

GREEN REVOLUTION – Make the world green. (STOCKHOLMS OMRÅDET)

Trädgårds design: vi formar din trädgård utifrån överenskommelse. Vi planterar blommor och sätter gräsmattan på plats och gör det fint. Vill du ha olika objekt i din trädgård så kan du framföra det, vi har olika bilder på det. Vi designar också din plantage så att det ser modernt och fräsch ut.

Klippning av gräsmattor: Vi klipper din gräsmatta med bra maskiner och arbetskraft. Vi ser till att göra ett utmärkt, snyggt jobb.

Plantering av blommor: Vi planterar blommor i din trädgård, utanför ditt kontor. Vi ser till att blommorna står på roten innan du får ta över, vi lär dig samtidigt hur du skall handskas med växten. Du kan även välja blommorna själv.

Fastighetsskötsel: Vi fixar dina små fel i fastigheten. Vi ser till att fastigheten får en fräsch vy samt så vi ser till att växterna/blommorna i fastigheten vattnas och sköts om, samt klippning av gräsmatta och städning och skötsel av gård om det finns.

Lokalvård/Städning: Vi städar din butik/kontor med miljövänliga medel. Vi har en bra erfarenhet och kunnighet inom lokalvård.

– Vi erbjuder bra jobb och kvalité på alla våra uppdrag. Dessa tjänster är per timme eller utifrån kontrakt. Tveka inte att anlita ung kraft för dina sysslor du inte orkar!

Besök oss på www.green-revolution.se för mer funderingar eller för kontakt.

Med vänliga hälsningar Green Revolution.

OM OSS:

Slutet av 2011 skappades föreningen Green Revolution, vi starta vårt första projekt sommaren 2012 i husby på en liten kolonilott, där vi odla olka grönsaker m.m! Efter lyckat projekt samlade vi ungomarna och åkte upp till Huså i Åre för att vidar utveckka vår ide samt genomgå en utbildning, vi hjälpte till på en bongård och gjorde fjällvandingar samt bakade tunnbröd som vi sålde inne i byn. Efter vår tid i huså så har vi rest både till Kenya och Sydafrika med föreningen.

 

Sommaren 2013 satsade vi i våran egen kommun Botkyrka och blev en del av ett projekt vid namnet gula villan i Alby samma sommar ordnade vi kommunns första skördefestival från första skörden av potatis och lök som odlades på en 25x30m yta vid Alby sjön.

 

2014 vart ett år där vi gick segt framåt, men i slutet av året 2014 var det klart! Nya planer nya mål, nu satsar vi på att bli ett socialtföretagande med foten kvar i föreningslivet, vi har nu begärt oss till Gambia början av 2015 där vi har öppna upp vår verksamhet och lanserar våra projekt i Gambia. Samt så håller vi på utveckla vår verksamhet i sverige med att hälpa undomar och mer verksamheter som trädgård och odling.