Ny Webbdesign NU

Tjena alla trevliga läsare!

Vi är ett litet gäng som är med i Ny Webbdesign. Vi försöker leverera bästa lösningen till alla våra kunder. Iom att vi har ett stort kontaktnät så finns det inga problem som är för stora. Jag personligen heter Mikael och har många års erfarenhet av IT/Teknik. Känner du att det finns möjlighet att bidra till vårt community med något relevant så är du välkommen att kontakta oss.

Visst är det bra med tips, här kommer ett!

Idag tänkte jag skriva lite om SEO – Sökmotoroptimering. Det finns mycket att lära sig om sökmotoroptimering (SEO). Om ni är helt gröna på SEO och vill ha en bra start så har jag skrivit en guide för nybörjare och även en länklista på bra SEO verktyg där man kan få mycket hjälp när man väl har fattat grunden. Sökmotoroptimering är ett samlingsnamn för de olika metoder och tekniker som används för att få en hemsida att synas så högt upp som möjligt bland resultaten vid sökningar i olika sökmotorer.

Eftersom rangordningen av webbsidor sker automatiskt genom algoritmer kan man till webbplatsägarens fördel optimera den bedömning av en webbsida som sökmotorerna gör genom att genomföra ändringar i de faktorer som algoritmerna tar hänsyn till. Många har så bråttom att komma höjt upp i sökmotorerna och det är oftast det som folk gör fel. Det ni ska göra är att

vara tålmodiga när det gäller SEO. Det tar tid att få en bra vit ranking. Jag rekommenderar er verkligen inte att använda företag som lovar er guld och gröna skogar. De flesta företag som gör detta använder sig av svart SEO vilket kan straffa din hemsida till förintelse vilket är det värsta som kan hända. Det bästa är att läsa mina guider som jag länkar till ovan för att få ett bra och hållbart resultat. Fusk lönar sig aldrig i längden tyvärr, även fast ni tror det och har sätt resultat. Jag kan lova att alla som fuskar får straff i slutändan.

Ni hittar mer om oss här: Webbdesign

Jag finns på nummer 073-731 76 64 / Hör av er!

Mikael heter jag och driver ett företag för både för webbutveckling och IT-support. Sedan år 1999 har jag arbetat aktivt med IT och teknik. Företaget arbetar med drift av öppna system och programvaror som Apache, Nginx, Bind, MySQL och Zabbix. På senare tid har jag arbetat med marknadsföring, SEO och webbanalys som jag har gedigen kunskap inom. När jag inte sysslar med drift så blir det en hel del utveckling inom den öppna webben. Exempel på verktyg är PHP, Git, CSS, HTML och Bash.
1 svara

Kommentering är stängd.