Webbdesign från en Webbyrå i Stockholm

Varför ska jag ha en hemsida till mitt företag?

Idag finns det många aktörer på marknaden som designar hemsidor till företag. Väljer du en webbyrå är chansen stor att du får en hemsida som är genomtänkt från början så att den kommer snabbt upp på Google och sen klättrar inom de sökorden eller nyckelorden som du vill ha.

Att köpa webbdesign till sitt företag är som att köpa bil. Man vill inte ha nått som bara ser bra ut på ytan utan den måste även ha en bra motor och alla alla extra tillägg. Dessa får du när du köper en hemsida från en riktigt webbyrå som EMS Design.

Vi går igenom det du tänkt dig och skapar en design som matchar din bransch samt att vi tittar på dina konkurrenter och skapar en bra grund för din sökmotoroptimering och hemsida.

Vilken typ av webbdesign passar mig som företag?

Det är lite olika vilken typ av webbdesign du behöver som företag men här följer ett par punkter som alla bör ha:

  • En bra grund och sökmotoroptimering
  • Mobilanpassad hemsida är ett måste
  • Snabba servrar där laddningstiden är optimal
  • Optimerade bilder och media
  • En välbetänkt webbkarta/ Sitemap
  • Korrekta URL adresser som optimerar din SEO
  • Matchade färgschema och 2 st fonter (En för titlar och en för text)
  • Socialmedia som Facebook, Twitter och Instagram

Alla dessa punkter hjälper dig att skapa en bra hemsida som du har tänkt efter före du börjar skapa den vilket underlättar arbetet senare när hemsidan ligger online. Allt detta och mycket mer får du av en webbyrå som EMS Design.

 

Skaffa en logotyp eller inte?

Vi rekommenderar alltid företag att beställa en logotyp till sin hemsida om de inte har en redan. En logo är ett bra sätt att förmedla sina tjänster eller produkter och skapa sig en egen del på marknaden samt att man blir igenkänd genom sin logotyp.

Att ha med något som relaterar till er bransch i logotypen är något som är riktigt bra och vi försöker alltid styra våra kunder i rätt riktigt så att logon blir så bra som möjligt. Exempel på detta är en logo för ett transport företag som har någon form fart ränder, bil/lastbil silhuett eller en väg på något sätt inkorporerad i sin design. Ett bra sätt att få de som ser logotypen att relatera till tjänster eller produkterna.

Det ger även kunderna en känsla av kvalité och intrycket att företaget är 100% seriöst vilket är enormt viktigt och gör så att du som företag för mer kunder och större spridning.

Även logotyper och grafik är viktigt för ett företag. En röd tråd genom hela designen där fokus ligger på företagets logo och märke som förmedlar en bra känsla till kunden.

Mobilanpassad webbdesign ger bättre resultat för Google!

Om din hemsida är mobilanpassad så kommer du få ett bättre resultat av Google vilket i slutändan kommer generera mer kunder och besökare till din hemsida. Sen hösten 2015 måste hemsidor vara mobilanpassade för att inte få en s.k.a ”penalty” eller minuspoäng när Google scannar och mäter din hemsida. Skulle den inte vara mobilanpassad får du en mycket lägre poäng vilket är dåligt på längre sikt.

Vi på EMS Design skapar alltid mobilanpassade hemsidor och det ingår i alla våra paket för hemsidor. Google och deras riktlinjer är något vi följer noga för att kunna garantera att du senare syns korrekt i deras sökmotor. Ett enkelt sätt att komma ut på webben.

Skulle du vara intresserad av en hemsida eller logotyp kan du kontakta oss direkt. Köpa en hemsida!

EMS Design är en webbyrå i Stockholm som skapar hemsidor, webbsystem och logotyper samt grafik till företag över hela Sverige. Att skaffa sitt företag en hemsida ska vara enkelt och effektivt och inte kosta skjortan. Vi på EMS Design erbjuder fantastiska priser och kvalité till alla våra kunder. Webbdesign som verkligen står ut!