Barnkläder

Barnkläder

Barnkläder

Kläppis designade produktsortiment har skapats med miljön i åtanke. Giftfria färger och ekologiskt bomull säkerställer hög kvalitét. Produkterna har en märkning som visar att producenten har bra arbetsvillkor och tar socialt ansvar. Varumärken där vi är återförsäljare till har också ekologiska råvaror för att minimera miljöpåverkan.

Med inspiration från Sveriges natur skapades idén Kläppi, djupt inne i skogarna i Lapplands glesbygd. Emma Ebermark, en kreativ kvinna med ekologiska värderingar är grundaren av Kläppi. ”Vi vill erbjuda högsta kvalitet på produkterna och knyta långvariga relationer till våra kunder samtidigt som vi vill göra minsta möjliga åverkan på miljön.”

Barnkläder

 

Ekologiska barnkläder

Ekologisk bomull har ofta hållbarare fibrer som är starkare än vanlig bomull. Bomullen odlas under längre tid vilket gör att fibrerna bli mer slitstark. Negativa hälsoeffekter och hudallergier minskar drastiskt då produkterna och bomullen framställs utan giftiga färger eller bekämpningsmedel. Kläppi väljer främst att handla närproducerat för att ha större kontroll över kvalitet och för att undvika längre transporter. Vi har noggrant valt ut våra norrbottniska varumärken som har sin produktion i närheten. Ekologisk bomull kostar lite mer men håller en högre kvalité som du kan använda längre.

 

Vi ger tillbaka till naturen

Fjällräven

När du handlar hos Kläppi stödjer vi Världsnaturfonden WWFs viktiga miljö- och naturvårdsarbete, såväl här i Sverige som i andra delar av världen. Kläppi samarbetar även med fjällrävens vänner för att bevara och skydda fjällräven i Norrland.

Våra bomullsprodukter är tillverkade i Asien och Turkiet i fabriker som är ekologiskt certifierade och som aktivt jobbar med etisk kvalitét i hela produktionskedjan. För att kompensera för de långa transporterna så väljer vi att skänka en del av vinsten till organisationer som gör insatser för miljön.

 

Vår e-handel Klappi.se

Det ska vara enkelt att handla hos Klappi och har därför lagt in de mesta använda betalningsalternativen som finns idag. Handla säkert med Klarna där du kan välja delbetalning, faktura, betalning med kort eller direkt banköverföring. Vår webbshop är användarvänlig och lättnavigerad med dig som kund i åtanke. Vi arbetar kontinuerligt med att uppdatera hemsidan med nyttig information om produkterna, om miljön och varför du ska välja att handla ekologiska barnkläder.

certifieringar klappi