Kre-Alkalyn – Fördelarna att komplettera med kreatin!

Män kan traditionellt komma i form snabbare än kvinnor på grund av en större mängd ren muskelmassa som fungerar som en ugn för att bränna kalorier. Ökad muskelvävnaden är avgörande för att påskynda kroppens förmåga att bränna kalorier.

 

Användare kan dra nytta av förbättrat immunsystem och funktionell styrka. En annan oväntad fördel med kreatin är att det naturligt kan öka fettförbränningen, och samtidigt bygga muskelmassa!

 

Vad är kreatin?

Våra kroppar används för att leverera energi till våra muskler. Kreatin produceras naturligt i levern och njurarna och transporteras till kroppens muskler genom blodomloppet. När det når musklerna omvandlas det till phosphocreatine (kreatinfosfat). Detta kraftfulla ämne används för att regenerera musklerna som den yttersta energikällan. Till skillnad från steroider är kreatin 100 % naturliga och förekommer naturligt i många livsmedel. Därför kan det aldrig att förbjudas från någon sport eller internationella tävlingar (om de inte förbjudit deltagarna att äta kött). Många livsmedel särskilt sill, lax, tonfisk, och nötkött innehåller kreatin. Dock är det allra bästa källan till kreatin överlägset Kre-Alkalyn eftersom det innehåller mer kreatin per milligram än någon annan källa.
Fördelar

Kreatin är kroppsbyggarnas mest använda tillskott, av goda skäl. Kreatin kan avsevärt öka muskelmassan på bara två veckor. Det är också ansvarig för att förbättra prestanda i högintensiv träning, öka energinivåer, och påskynda återhämtningen. Det är inte konstigt att idrottare som använder det har ett sådant försprång och större muskelmassa än dem som inte gör det. Snart tar nästan varje idrottare som tävlar kreatin på grund av dess höga näringsvärde och muskelbyggande egenskaper. Kreatin har förmågan att förbättra energireserverna i musklerna och samtidigt minimera proteinnedbrytning. Detta beror på att kreatin har den fantastiska effekten att öka muskelmassa utan att öka fettmängden i kroppen vilket gör det optimalt att ta i samband med träning.

 

Det ökar musklernas tillväxt genom att göra muskelfibrer större och starkare. En hel del studier har gjorts på kreatin för att räkna ut varför och hur det fungerar så bra. Det visade sig att kreatin ökade energinivåer, vilket resulterar i ökad styrka, ökade uthållighetsnivåer och kortare återhämtningstid. En annan oväntad fördel är att det ökar fettförbränningen och samtidigt kan bygga muskelmassa!

 

Vem kan ta Kreatin?

Alla kan dra nytta av ett rent KRE-Alkalyn kosttillskott. Kre-Alkalyn är en patenterad version av kreatin som gör det möjligt för användaren att ta mindre och uppleva bättre resultat utan uppblåsthet, vätskeretention eller negativa biverkningar.

 

Den som är redo att ha få mer energi, bygga mer muskler snabbare samt få mer uthållighet bör prova att komplettera sin träning med kreatin. Det är rekommenderat att prova ett tillskott så som Kre-Alklayn ® om du vill öka din muskelmassa, återhämta dig snabbare, och att förlora lite extra fett. Detta tillskott passar någon som är involverad i intensiv fysisk aktivitet, upplever fysisk stress och trötthet samt gillar effektiva resultat.

 

Även seniorer och äldre människor kan också dra nytta av ett tillskott med rent kreatin eftersom det kan bidra till att upprätthålla muskelvävnaden. Muskelvävnad skyddar benmassa från stress och benbrott och kreatin kan således bidra till att skydda muskelvävnad och därmed indirekt skydda våra kroppar. Det bästa är att tillskottet inte har några biverkningar utan det är helt säkert, naturligt och effektivt.

 

Jag skriver om träning, fitness, styrka, muskelbyggnad och Kre-Alkalyn. Läs vidare i mina artiklar för att lära dig mer om hälsa, styrka och motion. Följ min artikelserie här på företagstidning.se och lär dig mer om hälsa som du aldrig skulle lära dig annars! Jag tar gärna emot tips på artiklar som just du vill läsa och utvecklat ständigt mitt artikelskrivande.