Massageutbildning utomlands

Plugga och bo/arbeta utomlands, är det något för dig?

Idag erbjuds möjligheter och chanser som inte fanns tidigare med både utbildning som arbete över stora delar av världen.

För många så lockar äventyret utomlands men det är också möjlighet och ett beslut för att höja sin egen livskvalitet och kanske även för att testa på att jobba/studera i ett varmare klimat under delar av året eller även som en permanent flytt utomlands.

Massage & Spaskolan (f.d Welltours Educations) på Gran Canaria är ett spanskt företag med skandinaviska ägare och lärare som erbjuder dig som elev en massageutbildning i värmen. Som elev så finns också en möjlighet till arbete efter avslutad och godkänd kurs, detta är något som man som elev inte kan hitta hos någon annan utbildare på marknaden.

Kurserna som erbjuds är intensiva och kvalitetssäkrade utbildningar till massör och idrottsmassör, här erbjuds även en tuff och intensiv spaterapeututbildning.

Vad som gör Massage & Spaskolans massageutbildning och övriga yrkesutbildningar unika är som sagt att de även kan erbjuda ett urval av sina elever en säsongsanställning. Här finns alltså en möjlighet att få både en ny karriär utomlands med en ny yrkesutbildning och även ett arbete utomlands, två flugor i en smäll helt enkelt.

Man har medvetet valt att hålla mindre utbildningsgrupper om max 10st/elever per klass, och där det alltid är 1-2 lärare vid varje lektionstimme. Detta är otroligt effektivt för inlärningen och ser även till att skapa en bra miljö för eleverna som alltid får den hjälp och det stöd som de behöver. Detta har också visat sig att vara en av alla delar som många elever uppskattar allra mest i sin massörutbildning.

En massageutbildning hos Massage & Spaskolan kräver vidare inga förhandskunskaper, dock behöver du vara 18 år fyllda. Alla kan ansöka, ung som äldre och man är självklart välkommen att ansöka till någon av de alla utbildningarna även om man inte har ett intresse att en säsongsanställning efter avslutad kurs.

Efter din yrkesutbildning så kan du jobba på tex. skönhetssalong, spa, kurorter, hotell, kryssningsfartyg eller som egen företagare på din egen klinik.

Vad säger tidigare elever om Massage & Spaskolans massageutbildning och övriga utbildningar?

“Det är super att kunna utbilda sig och direkt efter få erfarenhet genom att jobba en säsong! Jag är jättenöjd med utbildningarna och att ha fått den här möjligheten till att stanna i värmen. Tveka inte att testa!”
-Jenny Alm, Nyköping, Sverige

 

“Det var nervöst att, efter många år, omskola mig och bli elev igen. Eftersom jag ändå skulle ta steget så valde jag att kombinera kurser vilket var tufft men smart! Fler borde våga att ta chansen!”
-Susie Ericson, Stockholm, Sverige

 

“Förväntningarna på en sådan här utmaning går nog inte att föreställa sig innan, men rent spontant är det en möjlighet som jag tycker alla borde ta. Det var en lyckoträff du kommer inte att ångra dig om du går Welltours utbildning till Spaterapeut
-Monica Lindfors, Växjö, Sverige

 

“Som redan utbildad massör så tror jag starkt på att utveckla sin kompetens med vidareutbildning. Hos Welltours fick jag både det samt sol och bad vilket var perfekt. Rekommenderas!”
-Andrés Silva, Larvik, Norge

 

“Jag har länge velat driva min egna praktik och varit sugen på att lära mig utföra spabehandlingar. På Welltours utbildning så fick jag en bra grund att stå på där jag lärde mig utföra de största och vanligaste behandlingarna utan en massa dyra apparater och hjälpmedel. Att jag kunde ligga vid poolen under självstudierna var ju också ett plus.”
-Isabelle Säll, Motala, Sverige

Är du intresserad och vill veta mera om Massage & Spaskolans yrkesutbildningar så besök gärna deras hemsida, massageochspaskolan.se

Kom ihåg det alltid finns hjälp och support att få hos närmaste arbetsförmedling. Kolla gärna vad som gäller med ditt försäkringsbolag som med skatteverket innan avfärd.

Ett sista tips! Om du inte redan talar språket som talas i det land du ska besöka, försök att lära dig och försök även komma i kontakt med andra som besökt/bor i landet för att få tips och ideér.

Om du står i valet och kvalet gällande en massageutbildning hos en eller mellan flera olika skolor och utbildare så är det också bra att jämföra och se/läsa vad tidigare elever säger om sin utbildning hos just den skolan som du själv är intresserad av.

Hos respektive utbildare så kan du ofta läsa elevernas recensioner kring sin utbildning, även om denna sektion är viktig så vill såklart skolorna lägga upp de recensioner som passar de själv allra bäst. Så glöm inte att även kolla över andra kanaler som Google och Facebook och läsa elevernas recensioner även där.

Massage & Spaskolan Gran Canaria erbjuder yrkesutbildningar utomlands till massör, idrottsmassör eller spaterapeut. Som enda utbildare på marknaden så kan även en säsongsanställning erbjudas till ett urval av våra elever efter avslutad och godkänd kurs.