Vinterrean 2014 på Spartoo

Nu har årets stora vinterrea startat på Spartoo! Vi säljer tusentals artiklar med rabatter som kan gå upp till 60 %.
Vi har många modeller av skor, väskor och kläder för herr, dam och barn. Men observera att lagret är begränst och den som väntar för länge riskerar att bli utan!

Du hittar damskor, herrskor och barnskor från mer än 700 olika märken
(Converse, Clarks, Geox, Palladium, Timberland, Bensimon…) till oslagbara reapriser. Kommer du att välja de välkända sneakersen från Converse, eller stövletter från Clarks, boots från Timberland eller kanske sandaler från Birkenstock ? Vad som är säkert är att det finns skor för alla smaker viklket betyder att alla kan hitta en passande modell. Om din skogarderob skulle vara överfull men du har inget att ta på dig kan vi föreslå att du kollar in vårt utbud från de stora klädmärkena. Du hittar till exempel fina färgglada klänningar från Desigual, jeans från G-Star och tröjor från märket Morgan. Har du svårt att göra ditt val? Dröj inte för länge bara, vissa modeller tar snabbt slut…
<br/ ><br/ >
Se upp alla killar och män, vi har inte glömt bort er. Sneakers, loafers, boots, city-skor och tusentals klädesplagg väntar på dig. Shopping online är roligt och lätt!

Två av våra bästsäljande märken:

År 1973 i New Hampshire, USA, uppfinner och skapar familjen Swartz (grundare och nuvarande ägare av varumärket) en ny modell som tillverkas med en helt ny teknik: sulorna sys inte fast utan svetsas. Så var kängan med namn Timberland född. Sedan dröjde det ända fram till 1979 innan den italienske inköparen Giuseppe Veronesi introducerade kängorna på den europeiska marknaden genom att placera ut dem i utvalda butiker i Rom och Milano: Succén var omedelbar. Med sikte på casual- och outdoor-marknaderna fortsätter märket att komma med innovationer, och genom serien Earthkeepers erbjuds den första till 80 % återvinningsbara skon, utan att kvalitets- och autenticitetskraven frångås.

Geox, som grundades under 1990-talet och specialiserade sig på cityskor, är kända för den berömda gummisula som tillåter foten att andas. Denna revolution inom skovärlden har sitt ursprung i gummisulans introduktion på 1940-talet. De var vattentäta men hade sina begränsningar då fötterna inte fick luft. Bakgrunden till Geox-revolutionen: Mario Moretti Polegato fick idén under ett träningspass att perforera sina skor för att evakuera värme och svett. Han tar patent på en sula som kompletteras med ett membran av mikroporöst material. Detta material absorberar svett i form av ånga. Samtidigt är skon vattentät tack vare de mikroskopiska porerna som är mindre än en vattendroppe men större än en vattenångemolekyl.