Förgyll höstlovet genom att boka ett hotell i Örebro

Nu har det gått några veckor sedan den härliga sommarsemestern tog slut och livet har återigen återgått till vardag. Men deppa inte ihop för det, utan blicka i stället framåt mot nästa lov och boka in en härlig weekend på hotell i Örebro!

Höstlovet är en perfekt tid att umgås med familjen och göra roliga saker tillsammans – antingen utomhus i den krispiga höstluften eller på något ställe inomhus om vädergudarna bjuder på regn och rusk. Det är också en perfekt tid att upptäcka nya platser och städer och ta en paus från vardagen med alla rutiner och måsten den innebär. Örebro är en stad som bjuder på något för alla åldrar och där det går att hitta på roliga aktivitet oavsett vilken sida höstvädret väljer att visa sig från. Hitta det bästa alternativet på hotell i Örebro för din familj idag och ha några härliga dagar att se fram emot på det kommande höstlovet!

För familjen med små barn

För dig som reser med lite mindre barn är det bra att titta på hotell i Örebro med familjerum och restaurang på hotellet. På så sätt har ni gott om plats för alla och har alltid maten nära till hands för att undvika sura miner. Vad gäller aktiviteter och sevärdheter finns det en mängd spännande saker att upptäcka. Vad sägs om Barnens slott på Örebro slott där ni kan besöka det snälla spöket Laban och hans familj? Eller kanske Lustiga landet en liten bit utanför Örebro där ni tillsammans kan gå inte-stöta-marken-banan och busa på massor av olika lekstationer? Oavsett vad ni väljer att göra blir det garanterat en dag full av skoj och tid med familjen! 

För familjen med lite större barn

Om dina barn är lite äldre är det en bra idé att boka ett hotell i Örebro centrum så att ni har nära till alltifrån shopping och restauranger till sevärdheter och besöksmål att upptäcka tillsammans. Nedan följer några riktig bra tips:

  • Lost City på äventyrsbadet Gustavsvik 
  • Fängelseäventyret Prison Island
  • Trampolinparken på Megafun
  • Biologiska museet
  • Örebro skatepark
  • Gokart på Örebro motorstadion  

För familjen utan barn

Även om höstlovet är en tid då många barnfamiljer väljer att resa bort så är en weekend med hotell i Örebro även ett utmärkt val för det barnfria paret. Att få skämma bort sig med en eller flera nätter på hotell i Örebro kan vara ett otroligt välbehövligt avbrott i vardagen och ger er samtidigt tid att umgås utan måsten och tråkiga sysslor. Njut av en god bit mat på en restaurang i city eller slå er ner med varsin drink i handen med vackra Svartån som utsikt. Runt om i staden finns dessutom mängder av vackra naturområden som passar utmärkt för både cykelturer, romantiska promenader eller mysiga höstpicknickar.

Hitta ditt bästa hotell i Örebro med hjälp av en snabb sökning på internet för att ha något härligt att se fram emot i höst! Det kommer göra att mörkret och regnrusket känns betydligt enklare att ta sig igenom.