Grönt kaffe & gröna kaffebönor

Grönt kaffe innehåller klorogensyra som utvinns ur gröna kaffebönor. Klorogensyran hämmar kroppens upptag av socker ur maten och saktar ner delar av sockercykeln. Det minskar det totala kaloriupptaget och blodsockertoppen efter maten blir mindre, med viktnedgång som följd. Gröna kaffebönor påverkar inte bara sockercykeln utan är också en kraftig antioxidant och bra för hälsan i allmänhet. Kosttillskotten med gröna kaffebönor innehåller flera gånger mer klorogensyra än vad man normalt får i sig via kaffe, utan koffeinets negativa effekter

Gröna kaffebönor

 

Fördelar med Grönt kaffe från gröna kaffebönor.

  • Kan bidra till att öka ämnesomsättningen
  • Kan öka ork, energi och kraft
  • Kan hjälpa kroppen att öka fettförbränningen
  • Kan hjälpa med att öka prestationsförmåga och koncentration
  • Lämplig för vegetarianer och veganer

Genom att titta lite närmare kan vi inte bara se att grönt kaffe är effektivt utan även säkert, vilket gör det till ett tilltalande och billigt sätt att gå ner i vikt och samtidigt förbättra olika hälsoområden.
 

Grönt kaffe kan användas för viktminskning och ett massivt antal användarrecensioner visar på att det fungerar för att minska sin vikt. Grönt kaffe Pure är producerat av orostade kaffebönor. Till skillnad mot vanligt kaffe så innehåller det gröna kaffet inte några större mängder av ämnet koffein och inte heller smakar det gröna kaffet som vanligt kaffe utan är mer likt smaken hos grönt te. För nuvarande finns det ingen forskning eller medicinsk information som rapporterar om några allvarliga bieffekter när grönt kaffe tas oralt.

Grönt Kaffe