Lågprisflyg hur reser du billigast?

Det har blivit lättare att hitta billiga flyg de senaste åren. dels finns det numera många lågprisflygbolag och dessutom finns det olika webbplatser på nätet man jämföra flygbiljetter på. Om man bokar en billig flygbiljett får man själv mer pengar över att göra andra roliga saker för, dessutom har man ju faktiskt möjlighet att resa bort lite oftare.

Passa dessutom på att boka ett hotell via någon resesajt, där finns ett otroligt utbud av hotellrum av olika standard och i olika prisklasser.

Det finns många knep för att resa billigare, nedan hittar du de tips som vi tycker är de viktigaste:

3 tips för att hitta de billigaste flygbiljetterna,

  • Res rätt tid på dygnet och i veckan
    Genom att resa på dagar och tider när inte så mycket folk reser kan man spara avsevärda pengar.
  • Res till mindre flygplatser
    Med bolag som Ryanair kan du resa till flygplatser som ligger en bit från destinationen. Du får visserligen åka buss eller tåg en bit men detta kan det vara värt eftersom du kan resa riktigt billigt
  • Boka i god tid
    Genom att boka dina biljetter i god tid får du naturligtvis det absolut bästa priset, dessutom är ju urvalet av resor större

Företag som t.ex. Ryanair har förändrat flygbranschen på många sätt – du offrar lite i bekvämlighet men kan resa riktigt billigt. Det som är viktigt när du reser med Ryanair och andra lågprisbolag är att du läser igenom villkoren noga. Du måste följa reglerna om senaste incheckningstid och bagagevikt noga, annars riskerar du att antingen få betala extra avgifter eller i värsta fall inte komma med flyget.

Lågpris flygbolagen flyger traditionellt med inom Europa men på senaste tiden har företag som Norwegian börjat flyga till destinationer i Asien och Amerika, detta gör att det nu är möjligt att resa på långsemester för en rimlig penning.

Många människor tror att lågprisföretagen slarvar med säkerheten, men detta är inte riktigt. Det finns internationella lagar och regler som styr hur ett flygbolag skall skötas. Dessutom har faktiskt många lågprisbolag faktiskt modernare flygplan än de traditionella flygbolagen-

Men det är inte bara med lågprisflygbolag du kan hitta prisvärda flygbiljetter, de allra flesta stora flygbolag gör allt för att hänga med i konkurrensen och erbjuder numera billiga flygbiljetter förutsatt att dessa bokas och betalas i god tid innan avresa.

Så surfa runt på nätet och kolla vilka erbjudanden som finns just nu, det finns alltid ett stort antal billiga flygstolar. Så lycka till med ditt sökande efter billiga flygbiljetter!

Men allt är inte bara flygresor, till många ställen kan du även ta din gen bil och med hjälp av färja och motorvägar ta dig till ditt resmål. Vissa tycker att detta är ett bra sätt medan andra föredrar flygets snabbhet.