MicroAA – Tjäna pengar till klassen, laget & föreningen

MicroAA – Tjäna pengar till klassen

 

MicroAA.se skapades med en vision, att hjälpa barn och ungdomar att tjäna pengar runt om i Sverige genom att sälja lättsålda teknikprylar, som passar alla. Tjäna 30% på försäljning av teknikprodukter med upp till 3 års garanti. Familjer ska inte behöva tvingas lägga in pengar för att ens barn ska få råd att åka på träningsläger, cup eller klassresa. Detta bör klassen eller laget gemensamt göra, genom att tjäna in pengar som ett lag. Är man flera som hjälps åt så blir det inte bara enklare, utan också roligt. Slipp sälja svårsålda servetter, strumpor och tulpaner, sälj något roligt och enkelt! Men vi på MicroAA.se var inte först med att hjälpa barn och ungdomar att tjäna pengar, många aktörer har varit före oss. Men en stor andel av dessa aktörer gör detta i stor del för deras egna vinst, som företag. Medan vi vill ge den stora vinsten till försäljarna. Vi är inte först, men vi satsar på att vara bäst…


Men hur är man bäst?

Efter att ha frågat ungdomar runtom i Sverige vad de tycker är viktigaste vid intjäning av pengar så fick vi fram följande fem huvudkriterier:

  • Lättsålda produkter
  • Hög vinstmarginal
  • Produkter med bra kvalité
  • Enkelhet

Det är även dessa kriterier som vi byggt företaget på. Efter många månaders planering så kom vi fram till det perfekta resultatet. Med MicroAA så kan du sälja teknikprylar som passar alla, teknikprylar är någonting som alla är i behov av. Därför valde vi ut produkter som alltid kan behövas, laddare, powerbanks, usb minnen, minnes kort, och mycket mer. Alla kan lockas av dessa produkter, och alla behöver dem. Men det räcker inte med produkter som alla vill ha för att de ska bli lättsålda. Nej, priset på dem har ett stort avgörande. Därför har vi pressat priserna maximalt, billiga produkter med bra kvalité är vårt mål. Det är precis detta vi erbjuder, vi är så stolta över våra produkter att vi erbjuder upp till 3 års garanti på alla produkter! På detta sätt kan kunderna känna sig säkra vid ett köp. Men det finns någonting mer kunderna vill ha vid köp, som vi nästan är helt unika med. Vi vill erbjuda kunderna valmöjligheter, därför kan kunderna välja upp till fyra olika färger på alla produkter.  Då kan kunderna själva utgå ifrån vad som passar dem, klasserna slipper alltså sälja färdiga paket med förutbestämda färger. Detta ska vara kundens val, inte företagets.

Så nu har vi, lättsålda produkter med stora valmöjligheter och pressade priser, produkter med kvalité och garanti. Men vi vill ge en bra vinstmarginal också, många aktörer som oss höjer priserna lite extra, och delar ut en låg vinstmarginal runt 20% för att kunna gå i större vinst själva. Vi höjer ribban, vi vill att den stora vinsten ska gå till klasserna och lagen själva, därför ger vi 30% utdelning på hela försäljningen!

Nu saknas bara enkelheten, en del tycker att teknikprylar kan vara ett avancerat område, och visst kan det. Alla begrepp som dyker upp här och där kan vara krångliga att sätta på plats utan erfarenhet. Men vi tycker inte att det behöver vara så, därför har vi förklarat några av de viktigaste begreppen som vi använder oss utav i katalogen. För att du som säljare ska ha koll på hur det fungerar när du säljer.

Hur startar vår klass, förening eller vårt lag en försäljning?

Att starta en försäljning är enkelt, ni behöver bara ett startkit för att börja. Detta startkit går att beställa här, det är självklart helt gratis och MicroAA står för fraktkostnaden. Startkitet innehåller all information ni behöver för att lyckas med försäljningen, bland annat informations blad, kataloger och orderblad.

Ni behöver inte längre ligga ute med pengar för en cup, klassresa, eller träningsläger. Ni behöver inte heller längre dela ut färdiga paket som ett företag sytt ihop för er, ni låter alltså kunderna göra detta själva. Utan extra arbete. Enkelhet ska inte behöva göras svårt.

Kom igång med försäljningen redan idag och börja uppnå era mål, inga förkunskaper behövs. Inga utgifter krävs, ingen minimumförsäljning existerar. Allt är på era, och kundens krav. Vi som företag ska anpassa oss efter er, inte tvärt om.

MicroAA – ”Tillsammans skapar vi minnen för livet!”