Takräcket till bilen som du kan bära med dig

otium_takracke_bild3

Nytt spännande takräcke

Det har kommit ut ett nytt spännande takräcke på marknaden nu. Takräcket heter OTIUM SoftRack och är helt portabelt och passar i stort sett till alla bilmodeller. Det är tillverkat i lättviktigt och slitstarkt EPP-skum med omslutande vattentät PVC-canvas. Du kan bära det med dig eller förvara det i bagageluckan. Det tar mindre än 2 minuter att få takräcket på plats. Eftersom takräcket är universellt och passar alla bilmärken så behöver du bara en OTIUM SoftRack för resten av livet. En starkt fördel om du i framtiden byter bil, lånar eller hyr en bil.

Spänna fast takräcket

Så här spänner du fast takräcket

Hur funkar takräcket?

Takräcket spänns fast genom bilens dörrar. Spännremmarna är gjord i samma kvalitet som den i bilbälten. Spännremmen löper genom nio stycken säkerhetsöglor på varje takräckekloss. Du förankrar godset som du ska frakta i spännremmen. T ex skidor kan enkelt sättas fast under spännremmen. Är det större gods du ska frakta så spänns det fast i spännremmen med externa spännband.

Det tar mindre än två minuter att få ditt takräcke på plats. Den får rum i bagageutrymmet och ger din bil väldigt flexibla lastningsmöjligheter. En komplett uppsättning OTIUM SoftRack™ väger bara 1,8 kg!

Material i takräcket

Vattensäkert och slitstarkt material i takräcket OTIUM SoftRack

Materialet i takräcket

OTIUM SoftRack™ tillverkas av högkvalitativt material. Den omslutande canvasduken är gjord i vattentät PVC 600D canvasduk. Klossarna inuti OTIUM SoftRack är gjorda i EPP-skum som både är lätt i vikt och extremt slitstarkt. Ovan- och undersidorna har ett skyddslager av RubberTek™-gummi för att förhindra att takräcket glider eller repar ditt biltak. Det följer med en mikrofiberduk som du använder för att torka bort eventuell grus eller smuts från taket innan du lägger på takräcket. Spännremmarna är vattensäkrade och håller samma höga kvalitet som i bilbältena. När du köper OTIUM SoftRack så ingår i paketet två stycken takräckeklossar, en mikrofiberduk samt en skyddsväska som du kan hänga över axeln. Hela paketet väger endast 1,8 kg.

Otium SoftRack är utvecklad i USA av ett gäng driftiga extremsportskillar som inte tyckte att det fanns tillräckliga bra lösningar på marknaden. OTIUM SoftRack lanserades på den amerikanska marknaden under 2015 och har sedan dess rönt stora framgångar. Nu lanseras den på den svenska marknaden genom det svenska bolaget SoftRack AB som har fått de skandinaviska rättigheterna för distribution.

Du hittar mer information om takräcket OTIUM SoftRack på: takracken.se