Hur får man en platt mage?

Om du känner dig lite slapp runt midjan, eller bara vill tona kroppen och få en plattare mage kan dessa tips hjälpa dig att nå dina mål!

 

Ät rätt tid

Ät inte något mellan två till tre timmar innan sömn. Din kropp saktar ner förbränningen när du sover, vilket kommer att hindra kroppen från att smälta maten i magen ordentligt.

 

Du är också mycket mindre aktiv på kvällar och nattetid vilket innebär att din kropp är mer sannolikt att lagra kalorier du förbrukar sent på kvällen som fett istället för att bränna dem som energi.

 

Försök att inte äta något minst två till tre timmar före sänggåendet, eller följ ”dagsljus dieten” som bara tillåter dig att äta i dagsljus.

 

Ät hälsosammare

Det finns ingen verklig hemlighet när det gäller att få en platt mage utan du behöver bara äta mer hälsosamma livsmedel som frukt, grönsaker och fullkornsprodukter, och skära ner på skräpmat, som godis, chips och snabbmat. Du kan även kombinera dessa tips med en produkt för ökad förbränning för att maximera dina resultat med att uppnå en platt mage och smala lår. Bara genom att göra denna enkla förändring så kommer du att se en stor skillnad för din mage. Försök att underlätta övergången till en hälsosam kost genom att ersätta det dåliga med det goda. Här är några enkla förändringar du kan göra:

 

Ät massor av magert protein. Bönor, nötter och magert kött är ganska bra för dig så länge du inte äter fett!

 

Ät fullkorn. Leta efter etiketter som säger ”100 % fullkorn” och inte bara ”vetemjöl.” Fullkorn hålla dig mätt längre, vilket kan hjälpa till med viktminskning och hjälpa dig att få en platt mage.

 

Ät fettsnåla mejeriprodukter. Slå ut din hög fetthalt mejeri för låg fetthalt alternativ, som är rika på protein och vitamin B6.

 

Ät hälsosamma fetter. Inte alla fett är dåligt du vet! De enkelomättade fetter som finns i avokado, nötter och fiskolja är faktiskt mycket bra för dig och kan hjälpa dig att gå ner i vikt. Bara hålla sig borta från transfetter som finns i bearbetade livsmedel och bakverk.

 

Sänk din natriumintaget. Natrium orsakar din kropp binder vatten, vilket gör att du ser uppsvälld – särskilt runt buken regionen. När det är möjligt, försöka ersätta hög natrium livsmedel med hälsosammare alternativ. Byt vanlig bordssalt mot havssalt, som har lägre natriumhalt och håll dig borta från soja som det är fullt av natrium.

Minska dina portionsstorlekar. Istället för att äta fel typer av livsmedel, äter många människor bara för mycket av rätt mat. Du bör äta lagom tills du känner dig mätt och sedan sluta. Om du äter regelbundna hälsosamma mellanmål under dagen bör detta inte lämna dig hungrig.

 

Minska dina portioner

En bra knep är att använda mindre tallrikar när du äter mat och du kan även kombinera detta med ett naturligt tillskott för att uppnå en platt mage och smala lår. 

 

Försök att tugga långsammare och grundligt när du äter. Att tugga maten väl bidrar till att påskynda förbränningen i magen vilket gör att du känner dig mindre uppsvälld . Du bör tugga varje tugga tills den når konsistensen av äppelmos.

 

Ta små pauser mellan varje tugga av mat när du äter. Den extra tid kommer att ge magen en chans att inse att det är fullt, vilket hindrar dig från överätande.

 

 

Jag skriver om hälsa och viktnedgång snabbt och effektivt. Jag är en expert på hälsa och välmående och vill skriva om mina tips för ökad hälsa och välmående och publicerar artiklar om tips för de som vill leva ett hälsosammare liv och må bättre.