Fördelar med Gröna kaffebönor

Det finns många fördelar med kaffe och många av oss skulle ha svårt att klara en hel dag utan denna fantastiska dryck. Oavsett vad någon säger om denna dryck så kan få av oss klara sig utan åtminstone en kopp kaffe per dag. Men medan vi alla vet om dess fantastiska hälsofördelar så det finns nya bevis för att visa att ett utdrag av dessa gröna kaffebönor kan fördelar för både ökad viktminskning och verka mer energigivande än någon tidigare trott.

Det finns många som undrar vad grönt kaffe verkligen är och den här artikeln kan ge dig mer information om dess fördelar och hälsoegenskaper. Läs vidare för att få mer information och insikt i detta populära tillskott och vad det kan göra för just dig och din kropp.

Vart ifrån kommer Gröna kaffebönor från?
Som namnet antyder så består ”grönt kaffe” helt enkelt av orostade kaffebönor som bevarat sitt höga näringsinnehåll. Kaffe innehåller hundratals näringsämnen som många kan ha hälsosamma fördelar för din kropp.

Vad kan grönt kaffe göra för dig
Gröna kaffebönor för viktminskning har fått en hel del uppmärksamhet tack vare sina egenskaper som ett viktminskningstillägg. Många webbplatser säljer grönt kaffe och det är viktigt att välja din produkt från en känd återförsäljare.

Fungerar det?
Det finns viss forskning som stödjer idén om att klorogensyran i den gröna kaffebönan kan ha en effekt på kroppsvikt och fettförbränning.

En studie i Norge fann att personer som tar ett tillskott med gröna kaffebönor förlorade ett genomsnitt av 8 kilon eller 10 procent av sin kroppsvikt över 22 veckors regelbundet intag av grönt kaffe i kombination med en hälsosam livsstil.

Biverkningar
Även om inga biverkningar är kända med detta tillskott så bör du inte ta ett tillskott med grönt kaffe om du är överkänslig mot koffein. Människor med hjärtsjukdomar eller de som tar receptbelagda läkemedlen är inte rekommenderade att ta ett tillskott som ökar förbränningen.

Tips

  • Köp ditt tillskott från en känd återförsäljare.
  • Undvika produkter med fyllmedel eller artificiella ingredienser
  • Överdriv inte. Ta endast den dos som anges på flaskan.
  • Ta inte om du är allergisk mot kaffe eller överkänslig mot koffein.
  • Motionera och ät hälsosamt.
  • Det är också bra att hålla en matdagbok (nu tillgänglig som app på många telefoner).

Det är även viktigt att äta hälsosamt och träna regelbundet för att uppnå effektiva och hållbara resultat. Många tror att de kan gå ner i vikt bara av att äta ett tillskott men det är ännu viktigare än någonsin att äta hälsosamt och tänka på din livsstil i samband med att du tar detta tillskott med naturliga gröna kaffebönor. Bäst resultat uppnå oftast efter 3-4 månader då det ofta tar tid för kroppen att ta upp och reagera på de naturligt ökade halten av klorogensyra som tillförs till kroppen med gröna kaffebönor.
Jag personligen har tagit gröna kaffebönor under ca 14 veckor och märkte skillnad redan efter första månaden. Jag hade betydligt mycker mer energi och efteråt har kilona börjat droppa. Detta visar på att det är viktigt att ha tålamod och upprätthålla en hälsosam livsstil när du tar detta kostillskott.

Jag skriver artiklar om hälsa, välmående och ger tips till mina läsare om viktminskning. Läs mina artiklar här på företagstidning.se för att lära er mer om hur du kan maximera ditt välmående naturligt. Jag har över 10 års erfarenhet och ett stort intresse av naturliga sätt att öka hälsa och välbefinnande. Jag skriver om allt som har med hälsa att göra från träningstips, vikt, hälsa, motion och dans.