Sveriges mest sålda tillskott för viktminskning

Alli är ett effektivt tillskott för de som behöver hjälp att gå ner i vikt. Tillskottet är framtaget för att öka förbränningen och hjälpa kroppen att göra sig av med överflödigt fett. Detta tillskott är extra kraftfullt och bör endast användas om du har problem med övervikt. Tillskottet är det enda godkända och bevisade effektiva läkemedlet mot övervikt och har tusentals nöjda användare över hela Sverige. Denna artikel beskriver fördelarna med alli och vad som är viktigt att tänka på när du tar denna typ av viktminskningstillskott.

 

Vad kan Alli göra för mig?

Alli Orlistat för ökad förbränning hjälper dig att eliminera kolhydraterna och fett från maten du äter. Detta gör att kroppen kan göra sig av med fett och öka förbränningen mer kraftfullt än någonsin tidigare.

 

Det är viktigt att undvika att äta kost som är rik på fett. Fettrik mat som tagits i kombination med orlistat kan öka risken för obehagliga biverkningar för magen eller tarmarna. Alli är mycket effektiv om du följer instruktionerna och undviker fettrik mat.

 

Vad händer om jag missar en dos av Alli?

Ta den missade dosen så snart du kommer ihåg men inte mer än 1 timme efter att ha ätit en måltid. Om det har gått mer än en timme sedan din senaste måltid bör du hoppa över den missade dosen och ta medicinen vid din nästa regelbundet schemalagda måltid. Ta aldrig någon extra medicin för att kompensera den missade dosen!

 

Finns det några biverkningar med Alli?

Om du äter fettrik mat kan du uppleva biverkningar och inte uppnå den önskade effekten. I förpackningen får du med kostråd som råder dig att äta näringsrikt under din kur med alli för att uppnå en maximal viktminskning snabbt.

 

Vanliga biverkningar med Alli orsakas av dess fettblockerande verkan. Detta kan innebära att du behöver gå på toaletten oftare än vanligt och detta är ett tecken på att läkemedlet fungerar korrekt. Dessa biverkningar är oftast övergående och kan minska när du fortsätta använda Alli orlistat under några dagar.

 

Doseringsinformation

Vanliga dosen för vuxna med övervikt är 120 mg tre gånger om dagen i samband med varje huvudmåltid som innehåller fett. Dosen kan tas under måltiden eller inom en timme efter avslutad måltid.

 

Påverkar Alli andra läkemedel?

Tala med din läkare om du tar några andra läkemedel innan du börjar eller slutar att använda under behandlingen med Alli Orlistat, särskilt:

 

Om du också tar ett tillskott så som ciklosporin, ta det tillskottet inom 3 timmar före eller 3 timmar efter att du tagit orlistat. Om du tar levotyroxin (såsom Synthroid), ta det inte inom 4 timmar före eller 4 timmar efter att du tagit Alli Orlistat för ökad förbränning.

 

Om du tar läkemedel så som Insulin eller orala diabetesmedicin är det extra viktigt att kontrollera användandet med din läkare. Det är även rekommenderat att du har ett BMI på 28 eller högre vid intag av Alli då detta tillskott ökar viktminskningen mycket effektivt och kan leda till en snabb viktminskning, därför ska det inte missbrukas eller tas av personer med låg kroppsvikt.

Jag skriver om ökat välmående och hur du kan stärka din kropp med naturliga tillskott och metoder. Jag har under många år arbetat med hälsa och välbefinnande och tipsar i mina artiklar vad just du kan göra för att må så bra som möjligt och trivas i din kropp.